Me tek inn nybegynnarar to gonger i året, januar og august/september. Dette vert annonsert her på heimesida og i lokalavisa.

Du kan lese meir informasjon i vår infopakke under:

I tillegg har me laga ein infofolder om litt av kvart:

Prisane for 2020 er:

Kr. 1530,– pr. halvår, fakturert med kr. 255,– pr. måned for dei som er 13 år eller eldre

Kr. 1200,– pr. halvår, fakturert med kr. 200,– pr. måned for dei som er 12 år og yngre

I tillegg kjem ei årleg medlemsavgift til JKA Norway og Norges Kampsportforbund på kr. 445,– / 365,– (samme aldersgrense)

Det er kun treningsavgiften som nå blir fakturert hver måned. Den andre blir fakturert en gang i året (april for eksisterende medlemmer og medlemmer som melder seg inn i januar, og oktober for de som begynner etter sommeren).

Familierabatt: Frå og med 3. medlem i ein famile betales det kun medlemsavgift til JKAN og NKF. Ingen treningsavgift.

Har du bestemt deg for å bli medlem, kan du melde deg inn her.